Chelmsford Demeter
Takaisin hevoslistaukseen

Chelmsford Demeter© ransu.kuvat.fi

Kutsumanimi Demeter Rotu Trakehner Sukupuoli Tamma
Syntynyt 14.02.2017 (3v) Säkäkorkeus 168cm Painotus Ko
Omistaja Bino VRL-03910 Rek. VH17-021-0071 Kasvattaja Chelmsford CHEL5058
Asuintalli Courtroad Acre

Luonnekuvaus

Demeter on rauhallinen ja tasainen kouluratsun alku, jonka kanssa ei tarvitse päivittäisistä hommista neuvotella. Tamma tuli meille alle vuotiaana ja jo silloin sen kanssa työskentely oli helppoa. Nuori ratsu tottui nopeasti tallin rutiineihin ja koulutukseen päästiin kiinni huomattavasti mutkattomammin, kuin muiden samanikäisten kanssa. Tamma on nopea oppimaan, joskin keskittyminen saattaa välillä herpaantua, jos maisemaan ilmestyy jotain mielenkiintoista. Demeter reagoi ympäristöön aktiivisesti, mutta pysyy yleensä rauhallisena eikä yllättävissäkään tilanteissa esitä mitään ylimääräisiä koreografioita. Käsittely on helppoa tallissa ja tallin ulkopuolella, ja tamma on tottunut myös liikenteeseen.

Ratsun perusasioita ollaan alettu jo treenaamaan. Ohjasajo sujui parivuotiaana oikein kivasti, eikä selässä käyminenkään tuntunut tammaa juuri hetkauttavan edes ensimmäisillä kerroilla. Perusapuja opetellessa kaasu ja jarru olivat alkuun vähän hukassa, mutta niihinkin on alkanut löytymään tasapainoa. Iloisesti ollaan tamman kanssa sinkoiltu pitkin kenttää, kun ihan ei vielä pidättäviä apuja hallittu. Vähitellen tullaan kuitenkin eteenpäin ja mitä nyt ollaan viime aikoina treenailtu, niin todella hyvät mahdollisuudet on koulupuolella vaativalle tasolle. GP-taso on se minne pyritään, mutta mietitään sitä sitten, kun päästään kisaamisessa jossain vaiheessa kunnolla alkuun.

Muiden hevosten kanssa Demeter tulee juttuun, toki tallista löytyy muutamia, joiden kanssa kemiat eivät kohtaa laisinkaan. Pääsääntöisesti kuitenkin tamma pärjää muiden kanssa, ja kipakka käytös rajoittuu lähinnä laitumella tai tarhassa oloon. Narun päässä tai varusteet päällä ollessaan Demeter ei juuri reagoi muihin hevosiin, eli taluttajalle ja ratsastajalle tamma on helppo tapaus niin kotona kuin kisapaikoillakin.

Suku


i Chemsford B. Barnes
trak 165cm trn
KTK-II
ii Denholm Arien iii Penham Dario evm
iie Denholm Agatha evm
ie Bonheur iei Athos de Pileux evm
iee Blind Sahara evm
e Chelmsford Daisie
trak 164cm rn
KV-III
ei Cromwell
eii Dampfross evm
eie Adylen W evm
ee De Cloet eei Siván evm
eee Dandy evm

Jälkeläiset

00-00-0000 --- --- ---
00-00-0000 --- --- ---
00-00-0000 --- --- ---
00-00-0000 --- --- ---

Kilpailut

Demetrin kanssa aloitetaan kilpaileminen 4-vuotiskaudella. Tamman kanssa lähdetään valloittamaan jaoksen alaisia kouluratoja ja tavoitteena on vaativa taso. Myös muita lajeja kokeillaan monipuolisesti mahdollisuuksien mukaan.Kouluratsastus
Sijoituksia: 0, joista voittoja 0Kuulumisia

0 päiväkirjamerkintääValmennukset

0 valmennusta
Demeter on virtuaalihevonen

Hevosen kuvat: ransu.kuvat.fi, lisenssi CC BY-NC
Ulkoasu: Bino